!!! PERUTTU !!!

54. KONTIORALLI
3.-5.7.2020

Kontiorallin 2020 Kontrollipaikka on:

Kieringin lomakylä

Tuirantie 33, 97390 Kierinki

Ensimmäinen Kontioralli järjestettiin vuonna 1967 Venejoella.
Kontrollipaikkaa ei ollut, porukka oli vain sopinut keskenään kokoontumispaikan.

Nykyisten sääntöjen mukaan rallipaikkaa ei kerrota etukäteen rallivieraille, vaan jokainen saapuu ensin kontrollipaikalle. Kontrollipaikalta saa ohjeet siitä missä varsinainen rallipaikka sijaitsee. Matkaa sinne on kontrollipaikalta yleensä alle 100 km. Näin ollen jännitys säilyy aina viime hetkille asti.

Ohjeita osallistujille

!!! KONTIORALLI 2020 POIKKEUKSELLISESTI AVOIN KAIKILLE MOTORISTEILLE !!!

Perinteiset säännöt:

  1. Jokainen MP 69 ry:n jäsen voi kutsua mukaan avecin. Jäsenen ja avecin pitää saapua yhtä aikaa kontrolliin. Molemmat voivat ajaa omilla pyörillä.
  2. Jokainen MP 69 ry:n jäsen voi kutsua mukaan yhden (1) pyöräkunnan. Kutsutulle pyöräkunnalle tulee antaa tiedoksi myös kutsujan jäsennumero, koska se pitää ilmoittaa kontrollissa. Sivuvaunu miehistöineen katsotaan pyöräkunnaksi.
  3. Kutsutun pyöräkunnan ei tarvitse saapua kontrolliin kutsujan kanssa yhtä aikaa. Kutsujan nimi ja jäsennumero tarkistetaan kontrollipaikalla!
  4. Kontrollissa maksu ainoastaan suomalaisin pankkikortein.

POIKKEUS KOSKIEN VUODEN 2020 Kontiorallia: avoin kaikille motoristeille riippumatta siitä onko MP69:n jäsen vai ei. Osallistumismaksu on edullisempi MP69 jäsenille, ja ilmoittautuessa ennakkoon.